Line of Light

  • Photography
  • Videography
  • Photography
  • Videography
  • Photography

Salut, noi suntem Line of Light Photography

Pornind de la citatul faimosului fotograf Gilles Peress “Nu cred in cuvinte, doar in fotografii“, vreau sa cred ca avem stilul nostru unic de a imortaliza cel mai important moment din viata dumneavostra.

Suntem o echipa tanara, unita, cu multa pasiune in ceea ce face si foarte atenta la detalii. Dorinta noastra este sa va simtiti relaxati pe tot parcursul evenimentului si sa lasati grijile in seama noastra. Echipa noastra este formata din Ana Maria un fotograf care pune foarte multa pasiune in ceea ce face, Laurentiu Vilcea, el este videograful nostru pe care ne putem baza oricand acolo gata sa surprinda orice moment important din viata dumneavoastra si nu in ultimul rand Razvan Ionut, fotograf cu experienta in domeniu si studiu in Fotografie, de asemena extrem de pasionat de munca sa. Va invitam sa parcurgeti mai jos o parte din ofertele noastre pentru nunta si botez sau orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Echipa

Adrian
Videograf
Ana
Fotograf
Razvan
Fotograf

CONTINUT PROTEJAT

Imaginile din acest site sunt protejate de drepturi de autor si apartin in totalitate proprietarului site-ului. Imaginile din acest site nu pot fi copiate sau folosite in alte scopuri fara acordul in prealabil al detinatorului.